Vi anbefaler alltid å la bilen stå. Bendiks er sentralt og enkelt å sykle eller gå til. Det er noen svært få parkeringsplasser tilgjengelig på Odderøya dersom det av ulike årsaker er behov for å kjøre bil.

Alle billetter er tilgjengelig via Ticketmaster. Du må medbringe denne til området, enten som utskrift eller på din telefon.

Når du ankommer Odderøya følger du skiltingen forbi Vaktbua og mot Salamanderparken. Du kan enten gå gjennom parken, eller følge veien videre og gå inn ovenfor idrettshallen. Av smittevernhensyn ber vi deg holde god avstand til andre publikummere, og vær tålmodig ved innslipp.,

Vi godtar ledsagerbevis, naturligvis, sammen med ledsagerbilletter. Disse får du hos Ticketmaster og de er gratis.
Det er ikke aldersgrense i Bendiks, men er du under 18 år må du ha med deg en forelder som holder seg edru og ansvarlig for deg hele kvelden. Du får naturlig nok ikke servert alkohol hos oss.

HUSK ENMETERSREGELEN

Som serveringssted er vi pålagt å forholde oss til smittevernreglene.

Det betyr at vi legger til rette for at våre gjester kan oppholde seg på arenaen med

MINST 1 meters avstand.

Gjester fra samme husstand er unntatt regelen.

Vennligst respekter dette.

TAKK!

Er ikke tillatt å medbringe. Det er både mat og drikkeservering med godt og bredt utvalg i Bendiks.

Av sikkerhetsårsaker er det ikke lov til å ta med seg hva som helst inn på området. Det er sitteplasser til alle, så du behøver ikke ta med noe møblement. Alle former for våpen er strengt forbudt, flasker, paraplyer, og generelt gjenstander som kan brukes til å skade noen blir igjen på utsiden av området. Har du behov for å ta med deg noe av helsemessige årsaker så tar vi naturligvis vårt skjønn i bruk. Bare gi oss beskjed, så har vi alt på det rene.

Vi opererer med bordbestilling og servering. Her kan du enkelt bestille deg du vil ha med mobilen. Pek på QR-koden ved ditt bord, og du er i gang!

Er ikke tillatt på området. De har det langt bedre hjemme enn på en støyete arena med mange stressfaktorer.

På området har du egne servitører for de ulike kohortene. Du har også toalettfasiliteter tilknyttet din kohort. Merk deg hvilke disse er, og forhold deg til de. Hold avstand og pass på å ha god håndhygiene gjennom hele kvelden.